Ikon for Fast pris på planlagt vedlikehold
Fast pris på planlagt vedlikehold

Vi tilbyr fullt forutsigbare vedlikeholdskostnader for deg som kunde og operatør. Strenge krav til dokumentasjon og sporbarhet krever grundig kontroll og oppfølging i alt vi gjør og foretar oss.

NVG

NVG utstyr er underlagt strenge restriksjoner i forhold til oppbevaring, bruk og vedlikehold. Brillene er regulert i henhold til International Traffic in Arms Regulations (ITAR) og skal behandles deretter. Vi kjenner dette regelverket godt og kan bistå med opplæring i bruk og oppbevaring i henhold til gjeldende regelverk.

EASA godkjent NVG Verksted

Skytec AS er et EASA Part-145 godkjent NVG verksted som tilbyr inspeksjon av NVG briller og tilhørende utstyr i henhold til fabrikantens krav. NVG-briller skal inspiseres og resertifiseres hver 180 dager. Gjennom godt innarbeidede rutiner og lang erfaring kan du være trygg på at jobben blir fagmessig utført.

Sterk kompetanse

Innen NVG

Vårt verksted tester, feilsøker og reparere nattbriller (NVG) og tilhørende utstyr. Våre teknikere er sertifisert i henhold til produsentens krav. Skytec AS er det eneste godkjente NVG Service senter i nord Europa (EASA Part-145).

Servicesenter

For ITT/Litton og L3/Harris

Skytec AS er eneste godkjente service senter i Skandinavia for L3/Harris og ITT/Litton nattbriller for bruk innenfor luftfart. Vi tilbyr veiledning før eventuell anskaffelse og salg av NVG utstyr og briller med både Grønt og Hvit fosfor.

Feilsøk og reparasjon

Av NVG utstyr

Vi har sterk faglig kompetanse innenfor inspeksjon/feilsøking/reparasjon og utfører påkrevd 180 dagers resertifisering raskt og effektivt. Vårt mål er å bidra til at du som kunde får størst utbytte av din investering ved å holde brillene i luftdyktig stand.