Vedlikehold & Avionikk

Vårt team består av medarbeidere som har lang erfaring og mye kunnskap om vedlikehold av fly og helikopter. Våre strenge rutiner gir deg full trygghet for at jobben blir fagmessig utført.

Sterk kompetanse

innen vedlikehold

Våre dyktige og motiverte teknikere tester, feilsøker og reparere det meste av utstyret som finnes i dagens GA marked. Våre avionikere har bred erfaring med både fly og helikopter og hjelper deg gjerne om du skulle ha problemer.

Servicesenter

for komponenter
Skytec AS er eneste EASA Part-145 godkjente service senter i Skandinavia for NVG briller, Bose Aviation Headset og MSA Gallet hjelmer for jager- og helikopterpiloter. Vi har sterk faglig kompetanse som du vil nyte godt av.

Feilsøk & reperasjon

av utstyr og komponenter
Vi har produktene som skal til for å gjøre din hverdag tryggere og mer komfortabel. Får du problemer med ditt helikopter,  nattsynet, headset eller hjelm, hjelper vi deg med feilsøking eller reparasjon. Besøk vår nettbutikk for mer info.

Verksted med over 40 års erfaring

Skytec AS er et EASA Part-145 godkjent verksted som i hovedsak leverer tekniske tjenester. Vi har over 40 års erfaring i bransjen. Gjennom godt innarbeidede rutiner og lang erfaring kan du være trygg på at jobben blir fagmessig utført.

Fast pris på planlagt vedlikehold

Vi tilbyr fullt forutsigbare vedlikeholdskostnader for deg som kunde og operatør. Strenge krav til dokumentasjon og sporbarhet krever grundig kontroll og oppfølging av alt vi gjør og foretar oss.

Avionikk

Dagens fly og helikopter blir stadig mer kompliserte, og fylles med avansert elektronikk. Feilsøking på slike system lar seg ikke alltid gjøre med skrujern eller fastnøkkel. Dersom man skal kunne bruke måleresultatene i fornuftig feilsøking, krever dagens luftfart et sofistikert testutstyr og høyt kvalifisert personell til tolkning av måleresultatene.
Ta kontakt med oss for forfeilsøking og vedlikehold av fly og helikopter
Kontakt Oss